Over ons

De bestuursleden

Even voorstellen

Deze stichting is opgericht om een truckrun te organiseren voor mensen met een beperking. Afgelopen jaar ging het truckfestijn niet door. Wij kregen van vele mensen met een beperking maar ook chauffeurs te horen hoe jammer zij het vonden dat het truckfestijn niet door kon gaan. De teleurstelling was groot. Samen met een groepje vrijwilligers zijn wij bij elkaar gaan zitten om te kijken of er mogelijkheden zijn om het toch door te laten gaan. En die hebben wij gevonden. Wij zijn blij dat er zoveel vrijwilligers, verkeersregelaars, bedrijven en chauffeurs zijn die mensen met een beperking een supermooie dag te mogen gaan geven. 

De locatie waar wij het truckfestijn mogen houden is bij Navobi in Staverden. Een prachtige plek midden in het bos. Wij hopen u allen daar te zien! 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Stichting Veluwse Truckrun 


 • Mijn naam is Wilma van Middendorp-van den Top ben 32 jaar, getrouwd woon in Uddel en kom vanouds uit Elspeet. Ik werk 4 dagen bij een Transportbedrijf en daarnaast ben ik nog Prowin Consulente. Het mooie van deze stichting is dat we samen met een fantastische groep mensen achter ons een geweldige dag aan het organiseren zijn! En hoe mooi is het dat je aan het einde van zo’n dag iedereen met een grote grijns het terrein af ziet lopen!

  Wilma van Middendorp, Voorzitter

Ik ben Leanne Vos- van den Broek, een gedreven jonge meid van 22 jaar, getrouwd en woon in Barneveld. Geboren en Getogen Elspeetse. Ik werk als secretaresse bij een advocatenkantoor in Barneveld waar ik het erg naar mijn zin heb. Mijn ouders zijn altijd betrokken geweest bij een truckfestijn en daardoor ik ook vanaf mijn jonge jaren. Om die reden vind ik het ook heel bijzonder om dit te mogen doen en deze dag tot een speciale dag voor iedereen te laten komen.

Leanne Vos, Bestuurslid

 • Ik ben Tineke van Asselt en ik ben 33 jaar. Ik woon in het mooie dorp Elspeet. Ik werk 4 dagen in de week in de kinderopvang in Harderwijk. Dit doe ik met veel plezier. Mijn broertje is geestelijk en lichamelijk gehandicapt en doordat dit jaar het truckfestijn niet door ging besefte ik wat het inhield voor alle mensen met een beperking. Hoe ontzettend mooi zij dit vinden. Samen met een groepje vrijwilligers zijn wij op een avond bij elkaar gaan zitten om een nieuwe stichting op te gaan starten voor een truckrun voor mensen met een beperking. Om de blije gezichten te zien na de rit is echt iets waar ik mij graag voor inzet.

  Tineke van Asselt, Secretaris

  Ik ben Danny van der Linden, 22 jaar oud en ik kom uit Apeldoorn. In het dagelijks leven ben ik vertegenwoordiger van een bedrijf in de tuin en park branche. Ik heb me aangesloten bij deze stichting omdat ik het belangrijk vind om mensen met een handicap een fijne, leuke en goed verzorgde dag te bezorgen omdat ik weet hoeveel dit voor deze mensen betekend.

  Danny van der Linden, Bestuurslid

 • Ik ben Irith van den Nagel en ik kom uit Elspeet. Sinds 1982 hebben wij een houthandel en transportbedrijf in Elspeet. Doordat onze chauffeurs al jaren meedoen met een Truckrun ben ik bekend met het fenomeen van een Truckrun voor mensen met een beperking. Er is mij gevraagd of ik wat zou kunnen betekenen in het bestuur van de Veluwse Truckrun. Nadat ik hier eerst even goed over heb nagedacht heb ik besloten dat ik mij voor dit goede doel graag in wil zetten.

  Irith van den Nagel, Penningmeester